Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува опитите на държавата да се справи с нелегалната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува опитите на държавата да се справи с нелегалната
Коментари Харесай

Борисов: Каналите, които Рашков разтвори доведоха до ад

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува опитите на държавата да се оправи с незаконната миграция у нас. Той обаче не посочи служебното държавно управление като главният виновен за казуса, а водачите на политическите партии, които не са съумели да излъчат постоянно правителство и да изберат по-компетентни хора отпред на МВР. 

 
Две неистини лъснаха през вчерашния ден - че страната е постоянна финансово и че няма проблем с мигрантите. Заради Петков, Василев и Рашков ни стопираха за еврото и Шенген.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

„ Животът им го върна по най-лошия метод – Бог да ги елементарни тези хора, деца умират. Когато бяха митингите в Харманли по този начин направихме, че България да бъде давана за образец за нулева миграция. Паралелно с това сме образец за етническа приемливост. Над 30 деца в Харманли вървят на учебно заведение. Това е образец за същинска интеграция “, добави Борисов.

В същото време каналите, които разтвори Бойко Рашков и „ Промяната “, изрично го споделям, ви доведоха да стане пъкъл по пътищата в България. Когато идвах в Хасково и ви споделях „ нула миграция “, и довеждах от премиера на Англия до унгарския, австрийския, да не ги изреждам всичките, България ни даваха за образец и дадоха близо 300 милиона лв. подарък на българите, че опазваме по този начин границите “, означи водачът на ГЕРБ.

 
Помните ли вие, когато Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен кацнаха там, на границата? Помните ли? Помните! Но тогава за вас не беше забавно. Няма да разясня дейностите на вътрешно министерство, те не са отговорни. Ако имаше политическа класа, щеше да има постоянен кабинет и нямаше да се хвърля виновност върху служебния.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

„ Виновни са водачите на всички политически партии, тъй като не съумяха да създадат държавно управление. Служебните министри толкоз могат, служебните министри не са избирани. Президентът Радев е избиран за президент, не за министър председател. Но тъй като ние абдикираме, приказвам за всички, от главното си обвързване след изборите да се направи постоянно държавно управление, те толкоз си могат, фактът е налице “, безапелационен е той и добави, че, за жалост, всичко това коства полицейски, човешки, детски животи, като се има поради, че преди две години е имало нула миграция.

По думите му, когато от ГЕРБ говореха за еврозоната, всички са били срещу. „ Влизането на еврозоната е на два такта – политическо решение да те пуснат в чакалнята и в Банковия съюз, това значи, че те харесват, че си добър, че си техният човек. Когато ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас. Това беше преди две години “, уточни той и прикани публицистите да го прочетат, и когато се пробват да манипулират посредством тях, да им го припомнят. „ По секунди, когато излезе решението, стартира митингът и вдигнатият пестник пред президентството. Всички, които бяха срещу бяха там. Защо е политическо? Когато бяхме ръководители на Евросъюза, бяхме с водещите три страни – Германия, Франция, Англия, тогава се взе решение, че България е най-надежда граница на Европейски Съюз. След през вчерашния ден за какъв Шенген приказват, белким не четат какво става в България – каналите за хора по какъв начин работят, покровителствани. Да, единствено ГЕРБ е чист тук, тъй като при нас беше нула “, съобщи Борисов.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР